HTML

Ajándéközön

Az ajándékozás sokszor nehéz feladat, nem könnyű megtalálni a megfelelő ajándékot szeretteink, barátaink számára. Ehhez nyújthat segítséget ez az oldal ötleteléssel, ajándékozás-történetekkel.

Friss topikok

Linkblog

2008.12.05. 22:21 kobudka

Ördöglakat italtartó - az igazán szivatós ajándék

Hát ha ez nem az egyik legszivatósabb ajándék, amit valaha láttam, akkor semmi nem az! Egy ördöglakatba bújtatott ital igazi kihívás józanul, ittasan pedig egyenesen lehetetlen vállalkozás lehet. Egy barátom mondta, hogy addig fog egyszer inni, amíg a minden töltés után újrazárt ördöglakatot ki tudja nyitni. Ha már nem boldogul, akkor berúgott. :)

Tökéletes ajándék férfinak, baráti összejövetelek alkalmával a házigazdának és a társaság egészének. Nem egyszerű feladat egy ilyen lakatot kinyitni, utána pedig öröm az üveg tartalmát meginni!

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: férfi karácsony ajándék ajándékötlet hellókarácsony italtartó


A bejegyzés trackback címe:

https://ajandekozon.blog.hu/api/trackback/id/tr49806721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása