HTML

Ajándéközön

Az ajándékozás sokszor nehéz feladat, nem könnyű megtalálni a megfelelő ajándékot szeretteink, barátaink számára. Ehhez nyújthat segítséget ez az oldal ötleteléssel, ajándékozás-történetekkel.

Friss topikok

Linkblog

2009.01.27. 21:18 kobudka

Közeledik a Valentin nap... kell-e ajándékot venni?

Kelleni sosem kell, semmit sem... de ha ember fia Valentin napkor minimum egy hatalmas virágcsokor nélkül állít be, bizony ne csodálkozzon, ha élete asszonya nem ad vacsorát, s morcosan bújik este a takaró alá. S nem cuki is habos-fodros-csipkés "meglepetés ruciban"...

Tehát ha jót akar magának az ember fia, akkor lepje meg kedvesét valami kis ajándékkal, bizonyítandó, hogy figyelmes, ötletekkel teli, s szerelmes férfi.

De milyen ajándéknak is örülnek a nők? Legyen ötletes, legyen benne valami, amin gondolkodnia kellett a férfinak... vagy legyen valami közös emlékfoszlány az ajándékozás mögött. Tehát, ha nem a szimpla vörös rózsa + csoki kombinációban gondolkodunk, Valentin napi ajándékötlet lehet az alábbi lista:

  • fondue készlet: megédesíti az együttléteket, finom, meghitt vacsorákat, beszélgetős estéket vetít előre
  • reggeliző asztalka: melyik nő nem örül, ha ágyba kapja a reggelijét? Pláne, ha azt egy gyönyörű kivitelű ágyba vihető reggeliző asztalkán tálalták
  • piknik táska: bár most még tél van, de jön a tavasz és a nyár, s a szabadban eltöltött romantikus hétvégék kelléke lehet egy piknik táska... finom utalás a komolyan gondolt közös jövőre.
  • felfújható jacuzzi: egy igazán nagyvonalú ajándék, egy felfújható 4 személyes jacuzzi... a téli estéken a teraszra kihelyezett meleg pezsgőfürdő meghozza a kedvet a szerelmes együttlére.

 

Szólj hozzá!

Címkék: nap ajándék valentin napi napra ajándékötlet ajándékozás hellovalentin


A bejegyzés trackback címe:

https://ajandekozon.blog.hu/api/trackback/id/tr36907068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása