HTML

Ajándéközön

Az ajándékozás sokszor nehéz feladat, nem könnyű megtalálni a megfelelő ajándékot szeretteink, barátaink számára. Ehhez nyújthat segítséget ez az oldal ötleteléssel, ajándékozás-történetekkel.

Friss topikok

Linkblog

2009.06.02. 10:47 kobudka

ARTBAG - az athéni Olimpia formaruha-tervezőjének táskái

Az Ajándéközön.hu oldalon ismét bővült a kínálat, most éppen a Bőrdíszmű, táskák kategória kapott bővítés, nem is akármilyen termékekkel!

Borbély Sarolta tervezte, kis szériás, limitált darabszámú, egyedi, kézzel készített selyem/taft táskái igazán szemetgyönyörködtető ajándékok. Borbély Sarolta neves textiltervező, az athéni Olimpián is megcsodálhattuk formaruháját (fehér-világoskék selyem ruha, talán így mindenki emlékszik rá) a magyar olimpikonokon.

S kinek lehet tuti ajándék? Elsősorban fiatal hölgyek részére. Uraim, lepjék meg feleségüket, barátnőjüket egy ilyen csodás táskával, s meglátják, nem maradnak viszonzatlanok! :)

Artbag táskák
  
 
 

 

Szólj hozzá!

Címkék: táska ajándék valentin napi női ajándékötlet karácsonyi születésnapi artbag


A bejegyzés trackback címe:

https://ajandekozon.blog.hu/api/trackback/id/tr351158529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása