HTML

Ajándéközön

Az ajándékozás sokszor nehéz feladat, nem könnyű megtalálni a megfelelő ajándékot szeretteink, barátaink számára. Ehhez nyújthat segítséget ez az oldal ötleteléssel, ajándékozás-történetekkel.

Friss topikok

Linkblog

2009.02.09. 10:02 kobudka

Vidd ágyba a reggelit!

Romantikus filmek örökérvényű jelenete, amikor a hős szerelmének ágyba viszi a reggelit. Szépen terített kis asztalka, pirítós, kávé, egy szál rózsa...

Persze, ez is csak akkor működik jól, ha a jelenet végén/közepén nem kapja nyakába a hősnő a forró italt, merthogy nem minden asztalka alkalmas ám arra, hogy ágyba vigyék. Mondhatni alig található olyan, amely stabil lábakon állva, masszív tartásával biztonságosan használható.

Még szerencse, hogy romantikus egyén lévén viszonylag hamar felvetődött bennem a gondolat, hogy kellene nekem is egy ilyen ágyba vihető reggeliző asztalka, hát utánanéztem a dolognak. Íme néhány darab:

 

Szólj hozzá!

Címkék: nap ajándék valentin tálca ajándékötlet hellovalentin reggeliző asztalka


A bejegyzés trackback címe:

https://ajandekozon.blog.hu/api/trackback/id/tr51931672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása